2015 m. vasario 11 d., trečiadienis

Virtinukai "Varškėtukai"


Vieniems varškėtukai skaniau kepti, kitiems virti. Šį kartą aš ruošiau juos virdama, nes man taip skaniau :p Tai daug ingridientų ir pastangų nereikalaujantis patiekalas, kurio galima pasidaryti daugiau ir užsišaldžius ne kartą skaniai ir greitai pavalgyti. Skanaus !





  
Virtinukai "Varškėtukai"


Reikės:
  • 500 g varškės;
  • 2 kiaušiniai;
  • 10-15 valgomų šaukštų miltų;
  • žiupsnelio druskos;
  • 1 valgomą šaukšto cukraus;
  • žiupsnelio vanilinio cukraus.

Eiga:
  1. Kiaušinius išsukti su cukrum ir druska.
  2. Į kiaušinių masę sudėti varskę ir išmaišyti.
  3. Į gautą masę dėti miltus, vanilinį cukrų ir minkyti tol kol tešla nebelips prie pirštų (jei limpa dėti daugiau miltų).
  4. Paviršių ant kurio galima kočioti tešlą pabarstyti miltais. Kočėlo pagalba iškočioti tešlą iki maždaug 0,5 cm storio ir pjaustyti norimom formom.
  5. Užvirti puode vandenį, truputį pasūdyti ir virti varškėtukus (kai iškils pavirti maždaug 2-3 min.).


Skanaus !

Živilė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą